سو استفاده از سیم کارت مسدودی

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،وقت بخیر من سیم کارتم چند ماهی میشه که گم شده و نفری که پیداش کرده باهاش مزاحمت پیامکی ایجاد کرده و الان از من شکایت شده. آیا میشه فهمید که چه کسی این سیم کارت را شارژ کرده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با اعلام مفقودی سیم کارت و طرح شکایت مبنی بر سو استفاده از سیم کارت مفقودی ،پلیس فتا مشخصات شماره کارتی که شارژ برای سیم کارت گرفته رو پیدا می‌کنه و مطابق قانون رسیدگی میشه