انعقاد عقد صلح جهت انتقال مال غیرمنقول

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم چند سال پیش فوت کرد ما ملکی که داشتیم سندش بنیادی بود من و برادرم به نام کادر زدیم که بره دنبالش سند تک برگ بگیره که گرفت ما این ملک رو دادیم مشارکت در ساخت آپارتمان بسازن چند واحد به ما بدن من الان میخوام سهم خودم از مادر بگیرم چون کمی مخالفت میکنه در ازدواجم سند ملک هم بخاطر ساخت ساز بدهکار شهرداری هست انتقالی نمیشه داد تا پایین ساخت ساز من چجوری میتونم با یه متن حقوقی که بعداً به مشکل نخورم از مادرم سهم بگیرم منو برادرم از اون آپارتمان هر کدوم دو واحد سهم می‌بریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام - توافق شما و مادر محترمتان و البته برادر شما در خصوص تقسیم ملک می تواند در قالب عقود مختلفی منعقد شود مثلا عقد صلح . هر کدام متن و سازوکار رسمی خودش را دارد و بهتر است رسمی باشد تا بعا به مشکل نخورید. توصیه میکنم با ارایه مدارک و مستندات با وکیل در خصوص روش انجام کار مشورت کنید چون قراداد موازی مشارکت نیز دارید.