رشا و ارتشا و رشوه خواری

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام فردی کارمند بهش رشوه دادم 5ملیون نقد مقابل شهود.
صداشم ظبط کردم به صورت تلفنی 5 تومن گرفته ازم دوباره واسه یه کار دیگه یه 5دیگه خواست من ندادم.رفتم ازش شکایت کردم رای بدوی با استناد به فایل صوتی اراعه شده و گواهی گواهان محکوم شد.
تاریخ تحویل رشوه .25‌‌‌...5....1402

حالا تجدید نظر خواهی کردی.لایحه تجدید نظرخواهیش که خوندم.

آخه من یه پیامی بهش دادم که ازت شکایت میکنم صداتم دارم شاهدم دارم دادگاهیت میکنم.این تیتر پیام رو بعد پرداخت رشوه بهش گفتم.

حالا متهم تاریخ پیام رو جعل کرده یا فتوشاپ کرده خلاصه یه کار کرده تاریخ پیام قبل تحویل رشوه باشه...استناد کرده به این شرح .چه طور ممکنه شاکی 20روز قبل به من بگه ازت شکایت میکنم صداتم دارم.اما 25...5..1402 بگه پول داده..در صورتی که تمامی پیام ها بعد تاریخ رشوه بوده.منم متاسفانه اصل پیام رو ندارم . یا گوشیش تنظیماتش بهم خورده بوده یا جعل کرده لطفا در این مورد راهنماییم کنید تشکر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید پرونده شما مطالعه شود تا بتوان روشنتر راهنمایی کرد ولی بهرحال دادرسی تجدیدنظر باید انجام شود. شاید حکم تایید یا نقض شود.