ابلاغیه حضور جهت ادای توضیح توسط شاکی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک شکایت کیفری مبنی بر کلاه برداری داشتم بعد از افدامات اولیه و مراحل اداره اکاهی پرونده تعیین شعبه دادیاری شد ابلاغ حضور جهت ادای توضیح از تاریخ نهم اردیبهشت داخل سامانه ثنا داده شد پیامک مشاهده ابلاغ سیزدهم خرداد امد و همان روز مشاهده شد مهلت حضور پنج روز است جمعه و شنبه تعطیل بود من تا چندم فرصت حضور جهت توضیحات دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. از تاریخ ابلاغ به مدت پنج روز می توانید برای ادای توضیحات در دادسرا و دادیاری مربوطه حاضر شوید.