تعلیق اجرای مجازات کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون به خیر
دادگاه کیفری مشهد به همسرم برای پرونده چک وکلاهبرداری 5 سال حکم حبس تعزیری صادر کردن،آیا میشه تبدیل به حبس تعلیقی کرد ؟(همسر بنده در اصل کاری نکر دن و برادرشون قضیه چک و همه چیز رو قبول کردن ولی چون پرونده چک فروشی خیلی قطور هست تقریبا به همه 5تا7سال حکم دادن)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اولا که دادنامه میبایست بررسی شود ثانیا اینکه اگر در دادنامه مجازات تعلیق نشده ، پس از گذشت یک سوم از مدت محکومیت میتونن از طریق اجرای احکام با رعایت شرایط و ضوابط میبایست درخواست کنن