واخواهی نسبت به رای صادره

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. همسر من بدون اطلاع من و با وعده های پوچ یک شیاد مبلغی سفته امضا کرده تا وی برایش وام بگیرد. اون شخص بعدا به بهانه اینکه برای طی مراحل قانونی و اداری نیاز به سامانه ثنای همسرم دارد او را به دفتر خدمات قضایی برده و سامانه ثنای وی را به شماره تلفن شخصی خودش متصل کرده. سپس از همسرم شکایت کرده و بدون اینکه همسرم مطلع شود مراحل دادگاه را طی کرده (چون ابلاغیه ها را خودش میدیده و همسرم مطلع نمیشده) و تا مرحله گرفتن اجراییه حکم هم پیش رفته. حالا ما به دفتر مرکزی سامانه ثنا مراجعه کردیم و سوابق تلفن ثنا را دریافت کردیم که نشان میدهد وی با شماره شخصی اش دسترسی داشته. ما باید چه نوع شکایتی از وی مطرح کنیم؟ شیادی و کلاهبرداری یا خیانت در امانت؟
ضمنا همه این موارد را زمانی انجام داده که همسرم به دلیل فوت مادرش به شدت از لحاظ روحی دچار ضعف بوده و به این شیاد اعتماد کرده. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نسبت به رای صادره واخواهی نمایید و دادخواست تقابل مبنی بر استرداد لاشه سفته نمایید