مطالبه وجه سفته در دادگاه دارای عدم صلاحیت محلی

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در خصوص سوال قبلیم این مورد رو فراموش کردم بگم که به همون دلیل در اختیار نداشتن سامانه ثنا، همسرم زمانی متوجه صدور حکم شده که حسابش مسدود شده و فرمودید "رای صادره واخواهی نمایید و دادخواست تقابل مبنی بر استرداد لاشه سفته نمایید"
حالا با توجه به اینکه از زمان اعتراض هم زمان 20 روز گذشته، ولی ما میتونیم اثبات کنیم در این مدت هم هیچ اطلاعی از فرایند دادرسی و صدور حکم نداشتیم (به همون دلیل فوق) ایا مشکلی بابت واخواهی به رای صادره نیست؟
و اینکه جرم در قم اتفاق افتاده (گرفتن سفته ها و تغییر رمز ثنا) ولی شخص کلاهبردار در عباس آباد مازندران شکایت کرده و رای گرفته. ما باید در قم اقدام کنیم یا عباس اباد؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ملاک واخواهی کردن به رای تاریخ اطلاع شما از مفاد رای میباشد در واخواهی میتونین به صلاحیت محلی ایراد بگیرین که دادگاه پرونده رو به مرجع صالح ارسال کند