ضرب و جرح عمدی و تهدید به قتل

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من با یک نفر سر مسائل مالی دعوام شد و اون ها منو با چند تا شر خر و .. خفت کردند و حسابی کتک زدند و فیلم های دوربین هم گرفتشون
این ها منو در پیامک تهدید به مرگ کردند حتی به مادرم پیامک دادند که جنازه بچه تون رو می‌فرستیم در خونتون
حکم تهدید به مرگ با توجه به اسناد موجود چیه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. در قانون جدید، مجازات جرم تهدید یکی از دو مجازات حبس از یک ماه تا یک ‌سال و تحمل یک تا 74 ضربه شلاق تعزیری است.شما می توانید از شخص تهدید کننده شکایت کنید و مدارک و مستندات خود را پیوست شکواییه نمایید.