کلاهبرداری برای اجاره خودرو

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام، بنده خودرویی را به مدت 4 روز از یه شخص که ادعا می‌کرد شرکت معتبر رنت خودرو داره با تنظیم قرارداد در یک دفتر، اجاره کردم و مبلغ 100 م تومان هم ودیعه گذاشتم. خودرو را به موقع، صحیح و سالم تحویل دادم. مطابق قرارداد ایشان میبایست مبلغ ودیعه را 15 روز بعد از تحویل خودرو به بنده برمی‌گردوند که متاسفانه مبلغ ودیعه رو بدون هیچ دلیلی مسترد نمی‌کنه. اصلا پاسخگو هم نیست. حال مشخص شده است که اصلا دفتر و‌مکانی که ایشان در آن قرارداد نوشته صوری بوده و اون بنر و پرچم رنت خودرو که در دفتر ایشان دکور زده شده بیشتر صوری و در جهت فریب مشتری می‌باشد. لازم به ذکر است طی استعلامی که از پلاک خودرو گرفتم مشخص شد که مالک اصلی خودرو خودشون شرکت رنت خودرو و سایت و پیج رسمی دارن، با مالک تماس گرفتم ولی فرمودن که اون شخصی که بنده باهاش قرارداد دارم را اصلا نمی‌شناسن. در نهایت مشخص شد که مالک اصلی، خودرو رو به شخص اجاره داده و اون شخص خودرو را در اختیار اجاره دهنده گذاشته است.حال آیا بنده می‌توانم از ایشان به جرم کلاهبرداری اقدام کنم؟ باید از دادسرا یا دفتر خدمات قضایی اقدام کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما شکایت کلاهبرداری در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و منتظر بمانید بره دادسرا و تعیین شعبه بشه خودشون به شما ابلاغ میکنن که چه روزی تشریف ببرید دادسرا.