حقوقی کیفری مغازه تهدید

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده با مغازه کناریم ب مشکل خوردیم
ایشون یه مدته نمیزاره از عمده فروشی که جنس غیرنقدی بهم میده جنس بهم بده منم از روی عصبانیت ی قفل زدم درمغازش و کلانتری اومد باز کردم الان شکایت کرده میخوام بدونم حکم این کارم چیه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

تهدید میشه نباید اینکار رو انجام میدادید شما باید رضایت طرف مقابل را جلب کنید