مطالبه و استرداد لاشه سفته

دسته بندی : حقوقی | استرداد سند (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
بنده خودرویی رو از شخصی اجاره کردم و بابتش سفته دادم به مبلغ 600 میلون.
بعد از برگرداندن خودرو مبلغ 500 میلون از سفته رو عودت داد
الباقی به مبلغ 100 میلیون و نگه داشته و نمیده و هر روز بهانه میاره الان میگه میرم سفته رو میزارم اجرا میگم موتور ماشین و خراب کردی.سفته رو در وجه سهیل لازمی داخل پرانتز ضمانت خودرو x22 نوشتم.
خودرو به اسم خودش نیست و مجوز اجاره خودرو رو نداره و داخل دیوار آگهی کرده بود.
الان باید چکار کنم؟
میتونه اجرا بزاره 100 میلیون ازم بگیره؟
قرارداد هم نوشتیم ولی به من نداد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما دادخواست استرداد لاشه سفته باید ثبت کنید همکارمون هم بهتون گفتند قبلا اما تنها راه همینه اگر متوجه نمیشید تماس بگیرید و دوباره سوال متنی کمکتون نمیکنه چرا که راهش همینه و چیزی قرار نیست تغییر کنه