ارسال اظهار نامه بابت کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

این پیام رو قراره برای طرفم ارسال کنم که یک کلاهبردار و فراری است . و احتمال دادم سامانه ثنا چک نمیکند چون شماره ای که براش ارسال میشد سوزنده باشه . برای همین احتمال توی واتس اپ روی شماره که ازش پیدا کردم این متن میخوام بدم لطفاً بررسی اش کنید اگر مشکل داشت بگید . . خانم شیما مسیحا ( زغیبی زاده سابق ) لطفاً سامانه ثنا چک‌ کنید ( عدل ایران ) و در وقت تعیین شده مراجعه کنید داسرا به آدرس ابلاغیه ، بی توجهی عاقبتی همچون جلب شما از طریق قانونی در پی خواهد داشت . این اطلاع رسانی به علت بی توجهی به احضار مکرر شما در سامانه ثنا است برای حفظ آبرو و حیثیت شما شخصاً به شما رساندم ...و برای الحاق حقوق قانونی خود این حق محفوظ میدارم که در صورت عدم حضور در موعد مقرر، برابر قانون، جلب شما از طریق مراجع قانونی صورت خواهد گرفت. دادسراي عمومي و انقلاب اهواز به آدرس استان خوزستان - شهرستان اهواز - كوي نبوت - بين اتوبان دعبل خزائي و بلوار دماوند - راه كربلا - مجتمع قضايي باهنر اطلاعات جامع تر در سامانه ثنا شما . تاریخ ارسال 1403/2/17 مهلت حضور : 8 روز و آیا مهمه که فامیلی خودمو ذکر کنم یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام احترام میتونید اقدام کنید ولی اگر از طریق اظهار نامه بدید مشکلی نداره