رفع تصرف عدوانی یا خلع ید از ملک

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،وقت بخیر
ما یه ملک داریم که 3/5 دنگ به اسم همسرمه و 2/5 دنگ به اسم مادرشون،مادرشون سال 97 مرحوم شدن و 2 خواهر و یه برادر گفتن چون 3/5 دنگ داری سهم مادری بهت نمیدیم.
الان متوجه شدیم‌ پسر خواهر همسرم بدون اینکه به ما اطلاع بده یا اجازه بگیره تو خونه نشسته
الان چکار میشه کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز اولا شما بابت الباقی ملک که بنام مرحوم بوده سهم الارث میبرید ثانیا اقدام پسر خواهر همسرتان دارای ایراد قانونی هست و متصرف غیر قانونی محسوب میشود شما میتوانید تحت شرایطی خلع ید را بخواهید یا با توجه به عدم امکان از طریق رفع تصرف استفاده کنید اجرت المثل ایام تصرف با همان اجاره بها نیز به شما تعلق میگیرد حتما اقدام نمایید حق با شماست و پیروز میشود چنانچه به درستی طرح دعوا نمایید چنانچه به توضیحات بیشتر نیاز داشتید از خدمات دیگر موسسه استفاده نمایید موفق باشید