اجرت المثل مال مشاع ورثه

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یه خونه هست که سه دونگش‌به نام بنده و سه دونگش به اسم مادرم بود.مادرم سه سال پیش فوت کردن
من خودم ساکن تهران هستم ولی ملک شهرستانه.تا قبل فوت پدر و مادرم من به همراه همسرم به علت سن زیاد والدینم با اونا زندگی می‌کردیم و دختر و پسرم تهران تنها زندگی میکردن.
پس از فوت والدین من و همسرم برگشتیم تهران و فقط هر چند ماه یکبار برای مراقبت از خونه یه چند روز به خونه سر میزدیم .
الان دوتا از خواهرام به علت تصرف از بنده شکایت کردن در صورتی که سالهاست اصلا تا دمه در خونه هم نیومدن و بنده هیچگونه مشکلی با آمدن اونا نداشتم.
الان دادخواستی که دادن اینو نوشته
مطالبه اجرت مثل اموال( از به مدت سه سال تا اجرای احکام با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری بانضمام تمام خسارت‌های قانونی و هزینه های دادرسی و تاخیر تادیه فعلا مقوم) به مبلغ 21000000 ریال
خواستم بدونم این هزینه ای که نوشتن به عنوان اجرت المثل همینو پرداخت کنم قضیه حل میشه و دنبال دادگاه و شکایت نریم یا این فقط هزینه شکایت و دادرسیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این مبلغ فقط برای این است که رسیدگی پرونده در دادگاه شروع بشه فعلا به اینقدر مقوم میکنند تا بعدا که رسیدگی شد در صورت رای گرفتن کارشناس مبلغ اصلی رو تعیین کنه در خصوص ماهیت دعوا شما با توجه به اینکه اولا سه دونگ به نام خودتون است و دوم اینکه شما استفاده ای از ملک نداشته و فقط بخاطر اهمال بقیه مجبور به نگهداری از آن بوده آید از پرداخت این هزینه جلوگیری نمایید.