شکایت کیفری از چک

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یک چک 300ملیون تومانی داشتم برگشت خورده و شکایت کیفری انجام داده تاریخ 2/11/1403 وابلاغیه نوشته پرونده جهت صدور اجراییه از امار کسر گردید من باید برم درخواست اعسار بدم هیچ اموالی نداشتم کلا از اول زندگیم زندانی میکنن من رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر حکم شما حبس باشه اعسار نمیتونید بزنید اما صرفا پرداخت محکوم به باشه فرصت یک ماهه ثبت دادخواست اعسار دارید و جلب نمیدن. اگر جزییاتی از پرونده دارید میتونید اگر مایل بودید تماس بگیرید