انتشار اشعار ثبت نشده در فضای مجازی.......

دسته بندی : حقوقی | مالکیت معنوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر در مورد موضوعی سوال داشتم خدمتتون

بنده شاعر هستم اما هنوز موفق به چاپ و ثبت اشعارم نشدم ، میخواستم بدونم ممکنه شعرامو تو صفحه ی شخصیم بذارم بعد کسی اونا رو چاپ کنه و منو به جرم سرقت ادبی دادگاهی کنه؟

اگر پاسخ مثبت هست آیا راهی هست که قبل از ثبت آثارم از این موضوع جلوگیری کنم؟ (مثلاََ شخصی به من گفت همیشه قسمتی از شعر رو نشر بدم و از نشر کل اثر خودداری کنم)

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام انتشار اشعار شما این امکان را ایجاد می کند که منجر به سوء استفاده قرار گیرد و اگر شخصی بر علیه شما پس از انتشار اشعار از جانب ایشان به عنوان سرقت ادبی شکایتی بکند باید درصدد اثبات آن اقدام نماید که با دردست داشتن اشعار مادر می‌توانید ادعای ایشان را واهی تلقی نمایید.درنتیجه جهت عدم سوء استفاده نسبت به ثبت اثر اقدام نمایید. موفق و موید باشید