استرداد لاشه چک و مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک اتومبیل از نمایشگاه خریداری کردم سی میلیون نقد دادم و دویست میلیون تومان سه ماهه که بابت این سه ماه سی میلیون کشیدن روش و من یک چک دویست و سی هزلر تومان دادم بعد یک ماه متوجه شدم کاپوت ماشین عوض شده و به من نگفته بودن ماشین رو مسترد کردم و بنا شد پول و چک را به من برگردانن متاسفانه یک ریال به من ندادن چک من را خرج کردن و ماشین را به شخص دیگر فروختن من چکار باید انجام بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر خودرو را عودت داده باشید رسیدی در قبال ان دارید با رسید با عنوان خیانت در امانت و نیز مطالبه وجه طبق قرارداد یا رسید اقدام نمایید