شکایت خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من قرارداد پیمانکاری ساختمان داشتم و با صاحب ملک به مشکل خوردم.ایشون یک رسید از من داشت مبنی بر بدهی من به ایشون و یک فقره چک حسن انجام کار.
از من بابت اون رسید شکایت کرد و من رو محکوم کرد و من اعسارم پذیرفته شد.
و بدای من قبل از شکایت اظهار نامه فرستاد و چکم رو هم برگشت زد.
الان پیش قسط رو دادم و چند قسط هم رد شده... و دادگاه هم بهم نامه داده که برم حساب هام که مسدود بودن رو باز کنم ولی...
بانکها به من به دلیل چک برگشتی کارت نمیدن و از دسته چک هم محرومم و اقساط من ۱۰ سال زمان میبره تموم بشه...
آیا با توجه به اینکه اسمی از اون چک در این دادگاه نیومده و من فقط با رسید محکومم به پرداخت میتونم کاری کنم یا خیر...ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید چنانچه از انجام تعهد خود تخلف نکرده اید از طرف دیگر به علت عدم استرداد چک پس از ارسال اظهارنامه شکایت خیانت در امانت بکنید جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید