عدم استرداد کارت ملی مستاجر توسط موجر

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.من حدود یکسال قبل منزلی را اجاره کردم برای مدت ۳ ماه و تمام کرایه را پرداخت کردم.روز آخر صاحبخانه گفت کارت ملی شما الان نزد من نیست و بعد بیایید بگیرید.من به دلیل مشکلات و رفتن به مسافرت نرسیدم پس بگیرم کارت ملی خودم را که دست صاحبخانه بود.الان درخواست کردم کارت ملی را که تلفن را قطع میکند و نمیدهد.و اصلا جواب من را نمیدهد.ضمنا چند ماه قبل هم پیامی از مخابرات داشتم که با هویت شما سیمکارت خریداری شده.خواستم بدونم عنوان اتهامی او چیست و به چه جرمی میتونم ازش شکایت کنم.و از چه راهی پس بگیرم کارتم رو.سپاسگذارم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید طبق اظهارات خودتان علیه ایشان شکایت با عنوان خیانت در امانت مطرح نمایید . موفق و موید باشید