حکم جلب اخذ شده در موضوع مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. بنده یه فقره چک به مبلغ ۱۰ میلیون به یکی از دوستان دادم که قراربود ماشین بخره ۱۰تومان کم داشت که ازمن چک گرفت ولی بهم گفت که تاریخ نزن تامن خودم با طرف صحبت کنم بلکه تاریخش رو بتونم بلندمدت تر توافق کنم منم بهش دادم این رفیق قرارشد قبل از تاریخ چک مبلغ رو به حساب من واریز کنه. این دوست ما میره بااین چک پرنده می خره وچک رو همون طور بدون تاریخ دست فروشنده میده میگه این چک امانت دستت باشه تا من تا دو الی سه روز دیگه پول رو بیارم بهت بدم چک رو ازت بگیرم بعداز دو روز به طرف زنگ میزنه میگه پول ندارم حالا بهت بدم اون طرف هم میره خودش تاریخ میزنه وچک رو برگشت میزنه الان بعداز ۲سال ونیم رفیق ما اومده ۸میلی. ن به حساب من ریخته میگه من همین اندازه بهش بدهکاربودم اون طرف هم رفته چک رو برگشت زده البته نه به تاریخ چک حدود یکی دوماه بعدازتاریخی که خودش زده حکم جلب من رو گرفته رفته تاخیروتعدیه هم ۶میلیون گرفته من ۱۱میلیون تا حالا بهش دادم همه حساب های منو مسدود کرده خط موبایل های منو مسدودکرده الان نزدیگ به ۱۴ماه است که این کارها رو کرده باتوجه به اینکه ۱۱میلیون بهش دادم بازم ازحکم جلب استفاده می کنه من باید چه کارکتم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اصولا تا تمام مبلغ بدهی پرداخت نشود ایشان می توانند از حکم جلب استفاده نمایند توجه داشته باشید هر مقدار مبلغی که شما به ایشان پرداخت کرده باشید می توانید علیه دوستتان دادخواست حقوقی مطرح نمایید و مطالبه وجه و خسارت پرداخت شده را نمایید. موفق و موید باشید