صدور چکهای متعدد بلا محل

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام نیاز مالی داشتم با یک شرکت خودرو اشنا شدم بمن پیشنهاد دادان چک گذار بشم و من از تمام بانکها چک گرفتن و برای خودرو دادم به شرکت که همه. انها برگشت خورد و ان شرکت هم چمع کردن رفتن که بعدها فهمیدم چک برای خرید کالا هم دادن به اشخاص
حالا از سال 96 من در این وضیعت هستم تمام حسابهام بسته شده و چند تا هم شکایتی داشتم که چون من خودمو ندیدن نتونستن به نتیجه برسن و لی شکایتی دارم
حالا میخوام بیام جلو و این موضوع رو با یک وکیل درستکار ببرم جلو و حلش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر .توصیه میشود از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا راهنمایی های لازم صورت بگیرد