فروش مال غیر یا معامله فضولی

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام آقای وکیل،بنده یه سوال از خدمتتون پرسیدم چندساعت قبل ولطف کردید پاسخ دادید اما یک نکته رو فراموش کردم بپرسم از خدمتتون، سوالم این بود که دوتاسند۳ دانگ متعلق به سال۱۳۱۶ مال پدربزرگم ثبتی ورسمی بدون انتقال به شماره پلاک۵۶۵ در۱۳۸۷ پیداکردم که جانمایی نشده از۸۷ تاالان، وطبق تحقیقات محلی خودم به یک زمین ۲۰ هزار متری رسیدم که یک مدعی داشت از ۸۷ تا الان با مدعی اختلاف داشتم و دارم هم در دادگاه وهم خارج از دادگاه وهنوز مشخص نشده این زمین مال کیه وسندهام جانمایی نشده هنوز، درحال حاضر پرونده ای در دادگاه ندارم باهاش، در سال ۹۰تا۹۵ برای ۳نفر چندقولنامه دست نویس وبنگاهی ویک وکالت بلاعزل به جهت رفع اختلاف ازطریق قانونی از شماره پلاک سندهام منعقد کردم اما آدرس زمین مورد اختلاف رو به عنوان زمین خودم و زمین متعلق به پلاک سندهام قید کردم درقولنامه ها و وکالت بلاعزل که این ۳ نفراگر تونستد رفع اختلاف کنند دستمزدشون باشه این قولنامه که نتونستند والان دارن سوء استفاده میکنند از قولنامه ها و وکالت وبه جرم فروش مال غیر شکایت کردند ازم جنبه خرید وفروش زده شده درقولنامه ها اگر عدم سوء نیتم اثبات بشه وشکایت فروش مال غیر به معامله فضولی تغییر کنه ومن به معامله فضولی محکوم بشم آیا پیش پرداخت هم باید بپردازم وچقدر پیش پرداخت باید بپردازم اگه نداشته باشم چی میشه من یک خانم هستم واز همسرم جدا شدم وفقط یک حقوق میگیرم از آموزش وپرورش جمع مبلغی که درکل قولنامه های این ۳ نفر قید شده حدود۴۲۰میلیون تومانه ولی من هزارتومان ازشون نگرفتم واصلا نفروختم بهشون اگه لطف کنید درمورد پیش پرداخت راهنمایی کنید ممنون میشم خیلی مچکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بتوانید از فروش مال غیر به معامله فضولی تغییر دهید و با مالک اصلی توافق و معامله را تنفیذ نناید مشکل شما مرتفع خواهد شد جهت نتیجه مطلوبتر و بررسی پرونده از تماس تلفنی استفاده نمایید