مجازات حمل و تکرار مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سوال یک
آقای الف متهم است به حمل ۳ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که دستگیر می‌شود . قاضی رسیدگی کننده به پرونده ایشان را با قرار وثیقه آزاد می‌کند آقای الف پس از آزاد شدن بلافاصله مجددا مرتکب حمل ۹۰ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک می‌شود که مأمورین او را دستگیر می‌کنند
مقررات تعدد جرم در این خصوص چگونه اعمال می‌شود ؟
ماده ی ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی با توجه به فرض سوال جرائم ارتکابی یک سال می باشد یک مجازات تعیین می‌شود حالا مشمول بند ۳ ماده ۵ مواد مخدر یا مشمول بند ۵ همان ماده می‌شود ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مجازات ایشان طبق قانون حمل و نگهداری مواد مخدر خواهد بود که در صورت سکوت قانون مواد مخدر قانون مجازات اسلامی حاکم خواهد بود . موفق و موید باشید