01 خرداد 1401

امکان حکم جلب با چک ضمانت وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر. من برای ضمانت طلبم از یه شخص چکی به مبلغ 14 ملیون تومن گرفتم 1 ماهه. اگه پولمو نداد میتونم از رو چک حکم جلب بگیرم و به پولم برسم؟!. متشکرم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مطالبه و وصول چک ضمانت شرایط خاص و قانونی خود را دارد اصولا مطالبه و وصول چک در دادگاه مشروط ب اثبات عدم ایفای مورد ضمانت(پرداخت طلب)از جانب صادر کننده چک هست.لیکن میتوانید مستقیما برای مطالبه وجه خود ب ایشان اظهارنامه بدهید و تاکید کنید ک در صورت عدم پرداخت مبلغ علاوه بر مطالبه ان از طریق محاکم حق ب اجرا گذاردن چک را نیز خواهید داشت در صورت استنکاف هم برای چک اقدام کنید و هم دادخواست مطالبه وجه را دهید تا دادگاه بدان ترتیب اثر بدهد،بدیهیست پس از محکومیت و عدم پرداخت وطرح دعوای اعسار امکان جلب محکوم علیه فراهم خواهد بود موید باشید