02 خرداد 1401

شکایت از باب افترا تهدید و ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باعرض سلام و وقت بخیر
همسایه با اتهام دروغ گویی درمورد تحقیق از او 3مرتبه درب منزل مراجعه نموده و با فحاشی و تهدید ابروریزی کرده.درصورتی که اینگونه نبوده و سوء تفاهم و تهمت است.
مرتبه اخر با ممانعت از ورود به منزل و فحش رکیک سبب درگیری شده و با ادعای شکستگی انگشت شکایت کرده.ما نیز به دلیل تهمت و تهدید و فحاشی و درگیری درب منزل و ایجاد خراش و کوفتگی و کبودی از او شکایت کردیم.
ایا میتوانیم از حق و ابروی خود حفاظت کنیم؟
مدارک موجود تنها فیلم دوربین مداربسته است.
چگونه از مزاحمت مجدد و اقدام به تهدید او جلوگیری کنیم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله شما میتوانید قانونا به حق و حقوق خود برسید و استناد خودتان را دوربین مدار بسته قرار دهید و در مرجع قضایی از ایشان تعهد به عدم تکرار مزاحمت و تهدید را اخذ نمایید. موفق و موید باشید