07 خرداد 1401

سوال در خصوص کلاهبرداری و معرفی خود به عنوان مامور

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده دیشب باهاتون تلفنی صحبت کردم.فرمودید اقرار نامه محضری از متشاکی بگیریم.در صورت اخذ اقرار نامه محضری و رضایت ما چون رقم کلاهبرداری زیر ۱۰۰ میلیون بوده است و اتهامات دیگه هم ثابت نمیشود پرونده ما قرار موقوفی تعقیب میخورد و جرم جنبه عمومی ندارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که کلاهبرداری زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد موقدفی تعقیب صادر خواهد شد لکت اگر خاطرتان باسد جرم حفاری غیرمجاز ، معرفی به عنوان مامور امنیتی نیز در پرونده مطرح است که دارای جنبه عمومی میباشد و صرف گذشت شما مجوز موقوفی تعقیب برای این جرایم نمی‌شود