19 خرداد 1401

امکان طرح دعوا برای عدم ایفای تعهدات وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

جهت ساخت و نصب درب و پنجره آلمینیومی قراردادی عادی با شخصی منعقد کردم ( ۴ تا شاهدم دارم) ؛ زمان اجرای قرارداد حداکثر هفته دوم فروردین امسال قید شده همچنین مقرر شد اگر طرف مقابل در زمان مذکور به تعهدش عمل نکند مبلغ ۱۵ میلیون تومن بابت خسارت به بنده پرداخت کنه ،در مقابل یک فقره چک به تاریخ اردیبهشت دادم ، اما طرف تا امروز با وجود تذکرات مکرر هیج اقدامی نکرده بنده هم جای چکو پر نکردم اونم رفته خرجش کرده...
هفته پیش یه اظهارنامه براش فرستادم بازم توجهی نکرده ...الان مجبور شدم کارو به شخص دیگری با هزینه دو برابر واگذار کنم ...سوالم اینه برای شکایت چی کار باید بکنم ، عنوان دعواش چیه؟ آیا میتونم محکومش کنم یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخلطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله امکان طرح دعوای حقوقی در این جهت برای شما متصور هست میتوانید اگر قرارداد هست و از ایفای تعهدات استنکاف ورزیده اند با ثبت دادخواست الزام ب ایفای تعهدات قراردادی الزام ایشان را ب انجام تعهد از طریق محاکم قضایی بخواهید همچنین در ردیف خواسته ها در دادخواست مطالبه خسارات ناشی از عدم ایفای تعهد نیز قید شود تا اقدام مقتضی جهت رسیدگی و صدور رای بعمل آید موید باشید