23 خرداد 1399

رهن منزل که مصادره شده

دسته بندی : حقوقی | املاک
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من قراردادیکساله با صاحب یه ملک مسکونی دارم که الان از طرف بانک اومدن ومیگن که خونه مصادره شده است وشما باید خونه رو خالی کنید سوال اینجاست که تا چه مدت میتونیم در اون خونه بمونیم وآیا بانک که ملک را مصادره کرده آیا میتواند زودتر از موعد مستاجر را بیرون کند وسوال دوم اینکه پول رهن ملک را باید از چه کسی طلب کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما در خصوص فرض سوال خیر با عنایت به اینکه مستاجر مالک منفعت است تا انتهای قرارداد حق استفاده دارد باید از موجر و اموال او استیفا شود موفق باشید