تنظیم استشهادیه در خصوص ارجاع به دادگاه

دسته بندی : حقوقی | املاک
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام..استشهاد مربوط به ملک نیاز به ثبت در محضر یا اسناد رسمی داره حتما یا همون امضای چند نفر باشه کفایت میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب دوست عزیز سوال شما دقیق نیست و مشخص نیست استشهادیه را برای چه منظوری نیاز دارید علی ایحال ذکر این نکته میتواند برای شما مفید باشد اگر به منظور تهیه مدارک و دلائل جهت طرح دعوی اقدام مینمایید میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید و شهود خود را در زمان مقرر در دادگاه حاضر نمایید استشهادیه یک سند عادی محسوب میشود و در صورتیکه شخصا مبادرت به تنظیم آن نمایید باید شهود در محکمه حاضر شوند مگر اینکه عذر موجه داشته که در این موارد شهادت بر شهادت شهود نیز در مواردی مورد قبول واقع میگردد در صورت نیاز به توضیح بیشتر با موسسه در تماس باشید پایدار باشید