28 خرداد 1399

سرقت از محل کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. در یک فست فود بزرگ ، به صورت نوبتی کارکنان آن محل برای تب سنجی مشتریان و ضد عفونی قسمت درب ورودی مجموعه می ایستند. به خاطر شرایط اکنون برای کرونا.
در یک شب شخصی که آنجا برای تب سنجی ایستاده بود را مسئول مجموعه صدا میزند برای انجام کاری دیگر.
در همین حین دستگاه تب سنج را یکی از مشتریان میدزدد.
اکنون هزینه ی دستگاه تب سنج را از حقوق شخصی که آنجا برلی تب سنجی می ایستد کم کرده اند. سوال این است که آیا خسارت وسایل دزدیده شده ی انجا باید از حقوق کارکنان کم شود؟ در صورتی که آن لحظه به اختیار خود محل را ترک نکرده و مسئول آنجا او را صدا زده همچنین بابت نگهداری از تب سنج هم قبلا هیچ تعهدی گرفته نشده و تذکر هم داده نشده بود. و همچنین این کار جزو وظایف اصلی کارکنان نبوده و به اجبار به آنها محول شده. مسئول آنجا میگوید دستگاه تب سنج به شما داده شده و باید از آن نگهداری میکردید. در صورتی که قبلا راجع این موضوع چیزی نگفته بودند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما در خصوص فرض سوال خیر نباید از حقوق شما کسر شود