راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
برای نیروی خدماتی که در هفته 4 روز کار می‌کند و حقوق اداره کار روزمزد را پرداخت میکنیم،چه راه کاری هست که پس از عدم نیاز از کارفرما شکایت نکند بابت بیمه و بقیه مزایا ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که میخواهید برای بیمه ومزایا اقدام نمایید درصورتی که کارفرما پرداخت نکرده باشد تنها باید از طریق اداره کار اقدام نمایید.