28 تیر 1401

تسلیم به رای و تخفیف مجازات

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشید
برادر بنده رو به جرم نگهداری ۱۲گرم و شصت سانت شیشه دادگاهی کردن و امروز متن ابلاغیه اومد براش.... ۴۴میلیون تومان جزای نقدی، ۳۰ ضربه شلاق و تحمل ۷ حبس محکوم شده
منظور از ۷حبس چیه؟؟؟ ۷سال ۷ماه یا حبس درجه ۷ یا اشتباه تایپی.... اگه اشتباه تایپی برآب این مقدار شیشه ۷سال حبس،و این مقدار جزای نقدی اعتراض بزنیم یا تسلیم به رای

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی منظور ٧سال حبس می‌باشد لذا درصورت تسلیم به رای تا یک چهارم از مجازات تخفیف داده خواهد شد.