01 مرداد 1401

امکان اثبات سقط جنین

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ۷ماهه درحال طلاق هستم یک هفته پیش شوهرم منو به زور حامله کرد الانم میخوام سقط کنم اونم میخواد شکایت کنه میتونه ثابت کنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید سقط جنین بدون عذر و دلیل موجه و قانونی وصف مجرمانه داشته و در صورت مبادرت ب این امر مادر مسئول پرداخت دیه خواهد بود سقط جنین در هر مرحله ای توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص بوده و فلذا امکان شکایت و اثبات از جانب پدر وجود دارد موید باشید