30 دی 1402

آیا می‌توان جنین های دوقلو ۵ ماهه را سقط کرد؟

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باردارم شوهرم میگه سقط کن 5 ماهه دوقلو دارم چیکار کنم الان خیلی تهدید میکنه واقعا مگه میشه 5 ماهه سقط کرد میترسم آسیب بزنه بهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر نمیتوانید ، سقط جنین زمانی که جان مادر در خطر باشد و با خطر فوت مادر یا جنین یا هردو تشخیص داده شود قبل از چهار ماهگی پس از صدور مجوز سقط درمانی از پزشکی قانونی و با حکم قاضی امکانپذیر است