06 مرداد 1401

استرداد لاشه چک از طریق سامانه صیاد

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
چکی رو بابت انتقال سند واحد مسکونی به فروشنده ارائه کردم و در مبایعه نامه و چک وصول چک و انتقال سند همزمان درج شد.انتقال سند در تاریخ چک به دلیل اماده نبودن انجام نشد ولی فروشنده چک رو از طریق انتقال به شخص ثالث برگشت زد.حالا با تسویه و انتقال سند لاشه چک تحویل اینجانب شد ولی شخص ثالث از انتقال چک تو سامانه صیاد خودداری میکنن و بانک هم رفع سو نمیکنه.چطور میتونم حسابامو باز کنم؟؟؟؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما باید دعوایی تحت عنوان استرداد لاشه چک و رفع سوء از حساب صادره و سامانه صیاد به طرفیت تمام ید های دارنده چک مطرح نمایید