07 مرداد 1401

ادعای غبن فاحش برای معامله و معاوضه اموال

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام زمینای مارو زمان قدیم طایفه ای بخاطر یک گونی جو از پدر بزرگ ما برداشتن کلی زمین آیا میتونیم ادعا کنیم که سواد نداشته و سرشو کلاه گذاشتن

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هر ادعایی نیازمند اثبات بواسطه ارائه ادله و شواهد محکمه پسند هست اگر پدربزرگ شما قصد و نیت داشته و نیز سلامت عقلی معامله اموال ب صحت واقع شده لیکن در این موارد برای فسخ معاملات نیز میبایست در اسرع وقت ب جهت فوری بودن خیار فسخ اقدام نمود(ب جهت خیار غبن فاحش)و پس از گذشت این مدت طولانی آنهم ب صرف ادعا و بدون هیچگونه دلیل محکمه پسندی بعید است توفیقی در اینخصوص برای شما حاصل گردد موید باشید