10 مرداد 1401

سوال در خصوص سرقت اموال منقول

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی که بنده قبلا باهاش مراوده مالی داشتم هفته پیش وارد مغازه من میشه و ضمن معرفی خودش به عنوان مستاجر تمام‌اجناس به مبلغ ۴ میلیارد رو سرقت میکنه، حالا بعد از تحقیقات و بازبینی دوربین مشخص شده که سرقت کرده و آگاهی اظهارش کرده و خودش هم گفته وارد شده و اجناس رو برده اما مدعی هست که اجناس مال اون بوده و با من شریک بوده اما شراکت نامه و ... نداره.بعد ایشون زمان سرقت تمام فاکتورها رو هم دزدیده حتی اجناسی که من از خودش خریده بودم رو هم فاکتورهاش رو دزدیده...این شخص سارق در نظر گرفته میشه؟ و اینکه چه جوری اجناس رو پس بگیریم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به وجود اجناس در مغازه شما و اینکه شما بتوانید با شهود مالکیت این اجناس به خودتان را نزد دادگاه اثبات کنید با نظر به اینکه شما در مراجع قضایی باید به این موضوع استناد کنید که فاکتورها توسط همین شخص سارق ربوده می‌توانید بزه سرقت را اثبات نماید و ایشان محکوم به استرداد اموال مسروقه می شود