26 مرداد 1401

سوال در خصوص مفهوم آرا قضایی

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای من این دادنامه اومده و من معنی و مفهومشو متوجه نمیشم میشه کمک کنید یعنی چیخواهان ها: 1. آقای غلامرضا اشتري فرزند عزت اله 2. آقای احصان رمضاني فرزند محمصين با وکالت آقای علی فضل پورتبريزي نژاد فرزند صن به نشانی استان گیلان - شهرستان رشت - شهر رشت - خيابان بیستون - نرسیده به سردار جنگل - نبش نصراله زاده نو - طبقه سوم خواننده: آقای وحید حسن پور فرزند وجيه اله به نشانی استان مازندران - شهرستان عباس آباد - شهر سلمان شهر - جمشيد آباد- کراتكوتي - کوچه بهار 2 منزل وحيد حسن پور خواسته: استرداد لاشه جك رای دادگاه در خصوص دعوای آقایان احسان رمضاني - غلامرضا اشتري بارکالت آقای علی فضل پورتبريزي نژاد به طرفیت آقای وحيد حسن پور به خواسته استرداد و ابطال لاشه 11 فقره چك به انضمام هزينه هاي دادرسي و حق الوكاله وكيل باوکالت آقای اکبر کوکبی حمید پور دادگاه نظر به اینکه خواهان و وکیل ری در زمان تقديم دادخواست می بایست خواسته خویش را به صورت منجز و صريح و بدون ابهام طرح نماید حال آنکه هریک از دعاوی موصوف دارای ارکان و آثار و مراتب خاص و متفاوت خود می باشد از این رو طرح دعاوی مذکور به طور همزمان به منزله نفي تنجيز دعوی تلقی می گردد لذا با وصف منكور دانخواست وکیل خواهان ها وفق مقررات قانونی تقدیم دادگاه نشده است و باستناد ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر و اعلام میگردد. این قرار حضوری است و ظرف 20 روز قابل تجدیدنظرخواهی در محاكم محترم تجديدنظر استان مازندران است././

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام یعنی دادگاه دعوا اقامه شدی خواهان ها کسایی که هز دادگاه درخواستی دارند را به علت منجز نبود قبول نکرده است