04 شهریور 1399

قتل عمد وغیر عمد

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام..برادرم با دوستاش میره باغ۵نفرن بعد یکی از دوستاش اسلحه رو فشنگ گزاری ومسلح میکنه وبقصد شوخی وترسوندن میگیره طرف مابقی وشوخی میکنه وبهشم میگن این کار خطرناکه نکن. طرف برادر من که میرسه شلیک میشه واز فاصله۲متری میرنه بسرش ودرجا تموم میکنه حکم این کار چیه وآیا قتل عمده؟ضمنن اسلحه بدن مجاز و ۵تیر بوده کارشناس اسلحه هم‌گفته اسلحه سالمه..واسلحه رو هم مستقیم گرفته سمتش..ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بسته به استدلال وکیل پرونده و نحوه اثبات موضوع دارد اما در آخر نظر قاضی ملاک تشخیص عمد و غیر عمد میباشد. به عقیده اینجانب عمد است. بااحتــــرام احسان نسج همدانی