15 شهریور 1401

جرایم پزشکی و ارسال به شورای حل اختلاف

دسته بندی : جرایم پزشکی | دادسرای انتظامی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.وقتی یک پرونده در دادسرای انتظامی نظام پزشکی بررسی و مسئله وقع جرم و قصور‌ محرز است،دادستان نظام پزشکی پرونده را به شورای حل اختلاف جهت صلح‌و‌سازش ارجاع داده است.آیا این اقدام درست یا باید مستقیما به دادسرا ارجاع میداد؟وقتی یک پرونده در نظام پزشکی بررسی بچپ به دستور دادستان انتظامی نظام پزشکی جهت صلح‌ و‌ سازش به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشود این اقدام نظام پزشکی چیست؟ایا از نظر نظام پزشکی شکایت شاکی وارد بوده است؟زیرا می‌توانست نظر بر بی حقی شاکی بدهد!

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ارسالربه شورای حل اختلاف صحیح میباشد و این امر جهت توافق و سازش میباشد میتوانید طبق ارسال لایحه عدم سازش را اعلام تا در دادگاه رسیدگی ادامه یابد