17 شهریور 1401

ایا بعد از دلیت اکانت تلگرام پلیس فتا به محتویات پیام دسترسی دارد ؟

دسته بندی : جرایم سایبری | جرایم جنسی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام...بنده ۱۷ ساله هستم و پدرم نظامی هستند...سیمکارتی که من استفاده میکنم بنام پدرم هست...متاسفانه من در ۶ ماه اخیر درگیر گناه شدم و در تلگرام با چند نفر رابطه تلگرامی(ارسال چت و عکس غیر اخلاقی)داشتم...دوماهه که ازینکار زشتم توبه کردم و دیلیت اکانت کردم

باتوجه به اینکه پدرم بنده نظامی هستند و تلگرام آن ها توسط سازمان ح ف ا کنترل میشه آیا ممکنه براش دردسر ایجاد کنه؟

باتوجه به اینکه مشخص است خط دست پدرم نبوده آیا ح ف ا میتواند مرا به دادگاه معرفی کند و یا اینکه آن ها در این موارد دخالت نمیکنند؟

حتی پس از دیلیت اکانت هم سازمان های نظارتی به چت های گذشته تلگرام با استفاده از نرم افزار های جاسوسی دسترسی دارند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا بعد از دلیت اکانت تلگرام به هیچ طریق محتویات پیامهای تلگرامی قابل دسترسی و بازسازی نیست . ثانیا : پلیس حفا در صورتی شماره تلفن و اکانت های مجازی یک شخص را کنترل می کند که فرد در میان اتهام و یا تخلفات سازمانی باشد . ثالثا بر فرض که دلیت اکانت نکرده باشید و تماس‌های دو طرفه شما و کلیات متن ارسالی اثبات می کند خط و اکانت در اختیار شما بوده است نه پدر که کارمند دولت است . فلذا جای نگرانی نیست