17 شهریور 1401

فحاشی و توهین در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید چند روزیه یکی داخل تلگرام و اینستاگرام با آیدی و بدون شماره فحش و حرفای رکیک برای همسرم می‌فرسته آیا میشه از این طریق پیداش کنم ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدون هیچگونه اقدامی به طرف مقابل بدوا به پلیس فتا اقدام تا منتج به نتیجه مطلوب شود