04 مهر 1401

سوال در خصوص تصادفات رانندگی

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده سه ماه پیش تصادف کردم راکب موتورسیکلت بودم با ماشین تصادف کردم که ماشین مقصر بود پای چپ بنده و دست چپ وشکمم آسیب دیده بودوزخمی شده بودهنگام عکس برداری از پای چپم شکستگی دیده نشده بودو همه مدارک بیمارستانی به پزشک قانونی ارسال شد و نظریه پزشک قانونی به دادسرا ارجاع شد اما پای بنده در طول یک ماه از استراحت پزشکی بهتر نشد به ناچار بعداز چهل و پنج روز دیگربخاطر درد شدیدپای چپ به پزشک دیگری مراجعه کردم پزشک هم برایم ام ای آر نوشت در جواب ام ای آر شکستگی وجود داشت که برای درمان پای چپم را گچ گرفت ویک ماه استراحت نوشت که پانزده روز آن گذشته حالا از جنابعالی تقاضای راهنمایی دارم که چگونه ثابت کنم کجا برم که پای چپ بنده در تصادف شکسته تا ازبیمه خسارت بگیرم اول به کلانتری برم که پرونده من اونجاست یا به دادسرا یا به پزشک قانونی لطفاً راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید با طرح شکایت و تقاضا معرفی به پزشکی قانونی مراحل دادرسی را طی نمایید .