12 مهر 1401

نحوه اثبات عمل مجرمانه به چه شکل است؟

دسته بندی : کیفری | افترا
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،لطفا بفرمایید که اگرشخصی ب ناحق درمورده کسی شکایت کند که ب وی تهمت وافترازده است،درحالی که هیچ گونه افتراقی صورت نگرفته است،چگونه باید دردادگاه محترم ثابت نماییم،باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. کسی که ادعای دارد و شکایت کرده باید ادعای خویش را ثابت کند و نیازی نیست طرف مقابل کاری انجام بدهد. چنانچه دلیلی مبنی بر انجام عمل مجرمانه تهمت و افترا نباشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد