19 مهر 1401

قرارداد پیش فروش آپارتمان

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۱ خونه پیش فروش خریدم که قولنامه هست و در موعد مقرر تحویل نداده و میگوید یک نفر سرم کلاه گذاشته من چگونه میتوانم به حقم برسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربرگرامی ابتدا اظهارنامه مبنی بر انجام تهعدات و تحویل ملک برای ایشان ارسال سپس اقدام به تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهد، تحویل ملک، انتقال سند و پرداخت خسارت تاخیر مطابق ماده 6قانون پیش فروش اپارتمان ها ( درصورت عدم تعیین خسارت عدم تحویل) نمایید. موفق باشید