01 اسفند 1399

در صورت هبه شفاهی اموال به یک فرزند به سایرین ارث می رسد ؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درودخدابرشماعرض ادب واحترام، مادری که شاغل بوده و فوت کرده وتنهادارای یک فرزندپسرسیزده ساله میباشذهمه مال واموال خودراشفاهٱ در زمان قیدحیات به فرزندبخشیده وهمسرش وفرزندمرحومه این کفته راتأیید وهشت نفرازآشنایان که همکاروخیشاوندان کتبٱسوگند یادمیکنندکه مرحومه درقیدحیات همه دارایش مانندخانه ماشین طلاو....به تنهافرزندپسرش بخشیده وپس ازفوت خودپدرومادرش درمدت شش ماه فوت شده اند آیابرادران وخواهران مرخومه چیزی تعلق میگردضمنا درخواست کتبی حبه به مقام قضایی درپرونده شده است رأی منسفانه چیست؟ بینهایت تشکراز همه شمابزرگواران

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست تنفیذ هبه شفاهی به دادگاه بدهید و استناد به گواهی شهود نمایید که پس تایید در دادگاه هیچ مالی از ترکه به سایر وراث نمی رسد.