03 اسفند 1399

وکالت فروش ملک چگونه است ایا وکیل حق انتقال ملک را بنام خود دارد ؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، اگر در وکالت فروش بلاعزل که. وکیل حق فروش ملک را به هر شخص دارد حق انتقال مورد وکالت به خود را نیز داشته باشد آیا می تواند مورد وکالت را به خود هم انتقال دهد و آیا اساسا چنین انتقالی نافذ است ؟؟؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به متن سوال وکیل مجاز به انتقال ملک بنام خود نیز خواهد بود و نیاز به اخذ اذن از موکل نیست