انجام حدود و‌اختیارات وکالت و یا عزل وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک وکالت کامل از مادرم دارمو با استناد ان برای انجام کارهای اجرایی شهرداری در خصوص گرفتن تجاری برای ملکی که به نام مادرم است یک وکالت به شخص دیگری داده ام محضر در متن وکالت نوشته است:
انجام کلیه امور اداری مندرج در وکالت نامه شماره ......... صرفا در خصوص امور اداری ملک .....بدون هیچ کم و کاستی به نحوی که در انجام امور مربوط به وکالتنامه فوق الذکر نیازی به حضور و امضا و اجازه مجدد تفویض کننده نبوده باشدو و کیل فوق الذکر جانشین رسمی و قائم مقام قانونی ایشان در انجام موارد اداری وکالت میباشدو مفاد این برگ فقط در نفس وکالت معتبر است
****
می خواستم بدانم با این وکالت طرف مقابل که وکالت به او داد ه ام میتواند سوء استفاده در مورد این ملک یا معامله ان و یا تغییر مالکیت ان بدهد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تمامی حدود اختیاراتی که شما دارید به شخص دوم واگذار شده و در صورتی که اجازه فروش به اخذ ثمن به نفع خودر ا شما داشته‌اید نفر دوم نیز دارد بهتر است در صورت امکان وکالت را عزل نمایید