08 آبان 1401

در صورت مخالفت مجدد سایر اعضا چه کنم

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. اينجانب ساکن یک مجتمع 3واحدی هستم قصد نصب آیفون تصویری جداگانه برای واحد خود را استم که با مخالفت دوواحد دیگر مواجه شدم وبا شکایت از ایشان رای دادگاه به نفع من صادر شد وحالا میخوام نصب آیفون جداگانه خودرا نصب کنم ودرصورت جلوگیری ومخالفت دوباره چکارکنم لطفا راهنمایی کنید 🌹

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ نصب آیفون در منزل خودتان حق قانونی شماست و ب سایر اعضا ارتباطی ندارد نسبت ب آنچه مالکیت دارید مختار هستید رای دادگاه ضمانت اجرایی دارد لیکن اگر چنانچه نسبت ب ممانعت از حق یا مزاحمت دعوای حقوقی مطرح کردید و مجددا مزاحمت یا ممانعتی ایجاد شد اینبار شکایت کیفری مطرح کنید ک ب مزاحمین ب مجازات قانونی برسند.رای دادگاه الزام آور هست و احدی حق تمرد از آن را ندارد لازم بذکر هست ممانعت مجدد توسط پلیس صورتجلسه شود موید باشید