10 آبان 1401

تعویض قفل درب ملک مشاعی

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یک خانه داریم با وام جانبازی،وکالتی به نام من و همسرم هست،سه دونگ من ،سه دونگ همسرم،خواستم بپرسم میخام واسه اینکه مهریه مو اجرا بزارم،سه دونگ اون توقیف بشه میتونم برم قفل خونه رو عوض کنم که نیاد خونه؟شکایت میتونه کنه یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی خیر باعنایت به مشاعی بودن ملک به صرف توقیف بابت مهربه امکان پذیر ممی باشد و درصورت تعویض ایشان می توانند علیه شما به اتهام ممانعت از حق و تصرف عدوانی طرح شکایت نمایند. موفق باشید